En dyrehandel som webshop?


På lopptjansen.dk finder du Danmarks svar på en online webshop, i form af en dyrehandel.

Hos loppetjansen.dk skal du ikke vente længe på svar, de svare på 99 % af alle e-mails inden for 24 timer alle hverdage. Du kan skrive til loppetjansen.dk på dansk og får også svar retur på dansk, da de selvfølgelig er en Dansk dyrehandel. De har en stor viden om produkter til hund og kat da de selv har /har haft masser af dyr og de har en stor faglig viden i deres butik da medarbejderne ofte får opdateret deres viden omkring nye og gamle produkter.

lopperDerud over har de en stor fysisk butik på 350m2 som er beliggende i Nyborg på Fyn. Loppetjansen.dk har åbent alle hverdage fra 9.30-17.30 samt hver lørdag fra 10.00-13.00 og du er meget velkomne til at komme ned i butikken. Alle de vare du ser i webshoppen kan du også finde i deres butik i Nyborg.

Hvis du ringer til loppetjansen.dk så kan du godt have svært ved at komme igennem til dem da de ofte har travlt med at ekspedere kunder og pakke ordre, og de når derfor ikke at tage alle telefoner. Men det er ikke fordi de ikke gerne vil snakke med dig.  Så send dem evt. en e-mail og du skal få et hurtigt svar og hvis det ikke er noget som kan klares over e-mail så ringer de dig gerne op på telefonen.

I loppetjansen.dk webshop lægger de stor vægt på at du som kunde har en god oplevelse af at handle hos dem, og at de vare du køber svare til det som du læser på webshoppen. Derfor har de alle vare i hånden inden de bliver lagt på nettet og de prøver at skrive en så god beskrivelse som muligt for at du som kunde kan træffe det bedste valg.

 

De oplever derfor også at de får meget få vare retur fra deres kunder, da mange føler at de inden køb får den information de skal bruge for at træffe et godt valg. Men hvis du som kunde alligevel er utryg ved egenskaberne på en vare så skriv en e-mail til dem.

 

Deres e-mail er info@loppetjansen.dk og telefonnummer 65 31 21 10

Adresse: loppetjansen.dk Vestegade 41a, 5800 Nyborg

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>