En alarm uden abonnement var min begynderfejl

Den gode og grundige tyv

Jeg har været tyv lige så længe jeg kan huske, og jeg ved derfor lige, hvad man skal kigge efter i et hus. Det vigtigste er at tjekke, om der er en alarm installeret i huset. Hvis der er en alarm uden abonnement (Læs mere her: http://miraca.dk ), så kan man ligeså godt opgive at lave indbrud der. Findes der ikke en alarm, kan man bare gå i gang. Normalt bryder jeg kun ind om natten, for der sover folk som regel. Er jeg rigtig snu, kan jeg dog også finde på det om dagen, men det kommer virkelig an på mit humør. Normalt kalder jeg egentlig ikke mig selv for tyv, for jeg ser det som en god investering både for mig og mine ofre. Normalt tager jeg ikke computere, fordi der ofte ligger mange personlige ting på. Til gengæld tager jeg fjernsyn, dvd afspillere, bokse, mikroovne med mere, da det er materielle ting, som folk ikke har et forhold til. Det er en rigtig god investering for begge parter, da folk får nogle nye ting gennem forsikringen. Det er smart.

 

alarm 2En straf og en bøde

Jeg er en gang blevet anholdt af politiet, men det var ved en begynderfejl. Jeg havde ikke tjekket huset grundigt nok, og det viste sig så, at familien rent faktisk havde en alarm. Det havde bare skjult den i deres kælder i stedet for. Jeg blev derfor mødt af politiet inde i huset, og derfra blev jeg slæbt med på politigården. Her fik jeg en mildere fængselsstraf og en høj bøde. Siden den dag sørger jeg for at være mere påpasselig. Sommetider stjæler jeg også smykker, og så kan jeg ikke altid have smykkerne på. Man skal nemlig passe på med at blive opdaget ude i offentligheden af politiet, for de er over en alle vegne.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>