Echo Kædesav CS 350 TES, en kædesav af kvalitet


En kædesav kan utrolig mange ting, udover at den kan save nede på jorden, kan man også tage nogle slags kædesave med sig op i træerne, f.eks. når man skal save toppen af et træ eller lignende. Dog skal man passe på, når man tager en sådan kædesav med op i træerne, og man skal altid huske, at sikkerheden er det vigtigste. Der er 4 såkaldte prestigefyldte funktioner, der gør lige netop denne kædesav, til en af de bedste på markedet.

1: Denne kædesav har den kraftigste topkapningssav på markedet, hvilket er det, som kunderne er ekstra vilde med.

2: Derudover har den en avanceret cyklon luftfilterrensning, som gør, at den stort set aldrig skal rensen, og næsten gør det af sig selv. Igen, brugerne af denne kædesav sparer en del tid på det.

3: Kædesaven er SAIS elektronisk tændingsforestilling og ES-startsystem

4: Denne kædesav har man en perfekt balance med, når man er oppe i højere højder.

Topkapsav fra Echo er meget kraftig og samtidig meget let sav beregnet til klatring og topkapning. Kraftigste topkapningssav på markedet Avanceret cyklon luftfilterrensning SAIS elektronisk tændingsforestilling. Men igen, husk, at sikkerheden er vigtigst!

De mest alvorlige ulykker med motorsave er, hvis du skærer dig. Rammer den skarpe hurtigkørende kæde dig, er der risiko for alvorlige skader.

En af de farlige situationer, der ofte opstår, er når man skal holde fast i det emne, der skal skæres med den ene hånd og save med den anden. Her skærer mange sig i venstre hånd, fordi de har holdt Kædesav med højre hånd. Her er rådet simpelt. Du skal altid holde på saven med begge hænder. Venstre hånd skal holde på savens forreste håndtag, så du har bedre styr på saven, og højre hånd på savens andet håndtag.

Det er altid en god idé at læse motorsavens brugsanvisning, før du går i gang med arbejdet. I den er der som regel mange gode tips til, hvordan du bruger den model, du har, på en sikker måde. Det er også en rigtig god idé, hvis du kan få en instruktion af en person, som har erfaring med at arbejde med en motorsav.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>