Dobbelt op på fliserensning

Min far er en værre torsk

Min far havde i sin tid købt en gammel gård, der virkelig trængte til en kærlig hånd. Dette gjorde ham bestemt intet, da han for det første fik den for en slik og for det andet, så var han tømmer og holdt ufattelig meget af sit fag, så derfor ordnet han med glæde hans egen husstand i fritiden. Det var hans fag var hans hobby, og ærlig talt, så er der intet bedre end at kunne tjene penge på sin hobby, vil jeg umiddelbart mene. Flise rensEn sommer for nogle år tilbage, så havde min far pludselig fået den lyse idé, at gårdhaven virkelig havde et stort behov for at få sig en omgang fliserens, da han egentlig aldrig rigtig havde fået taget sig sammen og fået gjort noget ved fliserne. Han fik derfor hurtigt fat en god kammerat, der kunne ordne gårdhaven på ingen tid, hvilket bestemt ikke var dårligt. Dog havde min far ikke helt tænkt sig om med hensyn til den omgang fliserensning (læs mere her: http://www.haslevtagrens.dk/fliserensning-fliserenser), da han nemlig efter at have fået en flot gårdhave, besluttede sig for, at han skulle lægge betongulv i huset. Da han gik i gang med dette, var han til en start ikke velvidende om, at det var en dårlig idé. Det var først da han var færdig og så, at der lå beton ud over hele hans tidligere hen flotte gårdhave, at han indså, at han havde været lidt af en torsk.

 

Endnu en omgang fliserensning

Da gårdhaven nu så helt igennem skrækkelig ud igen, så blev han nødt til at ringe sin kammerat op på ny og forhøre ham om han eventuelt ikke havde lyst til at komme et smut forbi gården igen og give gårdhaven en tur på ny. Da hans ven hørte om min kære fars dumheder, så kunne han ikke andet end at grine, da han fandt det uhyrligt morsomt. Han lovede dog min far, at han nok skulle komme ud og gøre noget ved det på ny, når han en gang havde lidt luft i kalenderen.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>