Det første store foredrag om coaching

Hvis du klikker ind på linket her i teksten, så vil du også komme ind på en hjemmeside, der i øjeblikket har gang i nogle ret store ting. Det forholder sig nemlig sådan, at der i øjeblikket er en masse mennesker der arbejder hårdt på, at have et foredrag klar til alle jer derude, der gerne vil vide mere om coaching. Det er der nemlig så mange der vil, at der nu er ved at blive opbygget et helt nyt marked, og jeg er altså overbevidst om, at det kommer til at løbe af stablen med dette foredrag. Coach 3Det er i hvert fald det største foredrag til dato, og der har faktisk også være snak om, at det kommer til at løbe af stablen som en workshop og ikke som et foredrag. Det er dog ikke så vigtigt, og hvad der rent faktisk betyder noget, er jo bare, at folk ender med at lære en masse om coaching. Det vil være målet med hele projektet, og jeg er ikke et eneste sekund i tvivl om, at folk også kommer til at lære en masse.

Lær mere om coaching

Det ville altså ikke være så dumt som man skulle tro, og det er jo mange gange også grunden til, at du simpelthen bare skal sørge for at give mig ret i dette allerede i dag, http://habitmanager.com. Det vil jeg i hvert fald anbefale dig at gøre, og når du først har fået dette gjort, så vil jeg også være sikker på, at det rent faktisk nok skal ende med at gå op for dig, hvad jeg reelt snakke rom. Det er altså ret sjovt, og det er jo mange gange også grunden til, at du virkeligt bare skal tage at få tilmeldt dig dette foredrag, eller workshop, kald det hvad du vil, allerede i dag, så du altså også kan komme til at lære mere om coaching.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>