Designer Rikke Frost

Rikke Frost uddannet på Arkitektskolen i Århus Danmark spænder vidt og etablerede i 2004 sit eget firma netop for at kunne brede sig designmæssigt.

Hun har gennem de seneste år gjort sig bemærket med innovative designs, til både ude og inde for større danske og udenlandske virksomheder. Hun har et godt øje for fremtidens tendenser og arbejder fokuseret med helhedsoplevelse.

Udover produktdesign, konceptdesign og indretningsopgaver udfører Rikke Frost også jævnligt vejledning og censor opgaver på skoler og ved konkurrencer. Det er lige præcis på denne måde, at man skal få det innovative frem i folk. Nytænkning er vejen frem.

Fokus er på de innovative, kommercielle og skræddersyede designløsninger, der forstærker kundens vigtige image.

Nye materialemix og enkelhed er kendetegnene for Rikke Frost design. Dette er også det, der gør kube reol designet så populært hos danskerne, som dog helst også skal blive til europæerne.

VISION
Visionen er at designe bæredygtige, fremadrettede, kreative og helhedsorienterede løsninger i tæt samarbejde med de mest ambitiøse og spændende virksomheder i både ind og udland.

MISSION
Designet er baseret på alsidig og helhedsorienteret kreativitet. Effektiv og dynamisk dialog. Originalt og funktionelt design.

Det er denne super designer, som står bag det helt nye koncept CUBI hos www.inroom.dk Som der bliver beskrevet, er hun en af de få, innovative designere, som hele tiden tænker nyt. Og det er primært det, som bærer inroom.dk frem på det danske marked. Dog har inroom.dk en vision om, at nå langt ud i Europa, men først har de en målsætning om, at kommer ud til hele Norden. Inroom.dk er godt klar over, at deres design, som er designet af Rikke Frost, er et innovativt design, som vil kunne nå ud til størstedelen af Europa, hos de rigtige købere. Dog er det jo et produkt, som primært købes af folk, som altid har penge til overs, ved hver månedsløn.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>