Derfor skal du ikke købe mobiltilbehør i Kina

købe mobiltilbehørPå danske webshops koster det dig næppe meget mere end hundrede kroner at købe et udmærket mobilcover, et kabel eller hvad du ellers måtte have brug for af mobiltilbehør.

Du kan finde de samme kabler til den halve pris i Kina og det kan derfor være fristende at købe her i stedet. Men det er der flere gode grunde til, du bør købe dine kabler, dine covers og andet mobiltilbehør i Danmark fortsat.

Fx er der muligheden for at sende dine varer tilbage, hvis de viser sig at være gået i stykker. Køber du i Kina tager du chancen, for der er ingen chance for, du kan sende dine varer tilbage og på den måde få dine penge tilbage. Når du køber fra en dansk butik er du beskyttet af dansk lovgivning og derfor har du krav på dine penge tilbage eller en ombyttet vare, hvis du køber mobiltilbehør, der går i stykker med det samme.

Du får også dansk support med.

Ligesom du er med til at støtte danske butikker.

Du kan købe dit mobiltilbehør i Kina på sider som Aliexpres og Alibaba – det er bare med risiko for at stå med håret i postkassen, hvis du får leveret det forkerte.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>