Derfor går jeg op i boligsalg

Jeg har noget til salg, og det jeg har til salg er en bolig. Det er nok den primære grund til at jeg går så meget op i boligsalg, som jeg gør for tiden, hvor det nok er min helt store interesse at tænke på boligsalg. Jeg vil nemlig bare så rigtig gerne sælge min bolig, fordi nu står den jo til salg, og det skulle jo gerne føre til et boligsalg. Jeg vil være træt af det, hvis den bare kommer til at stå til salg rigtig længe uden nogen mulighed for at jeg kommer til at kunne sælge den til en god pris, for det er jo sådan set det, som der er min grund med at have den stående til salg. Jeg synes i hvert fald at den er en god pris værd, men det er jo også den bolig, som jeg har boet i så længe, og som jeg i den grad har fået kastet min kærlighed over, for det er bare den bolig, som er den rigtige bolig for mig, når jeg kigger tilbage på de sidste par år af mit liv. Der kunne jeg i hvert fald ikke have haft en bedre bolig.

 

Når jeg kigger frem vil jeg gerne have et boligsalgboligsalg2

 

Når jeg modsat kigger fremad, så er et boligsalg noget som passer rigtig godt ind i mit liv her og nu, så jeg kan komme til at flytte i noget større, som i en lang periode har været en rigtig stor drøm for mig, og stadig er det. Denne drøm kan først blive virkelig, når jeg har et boligsalg, som der virker. Og det er derfor, at jeg interesserer mig så meget for et boligsalg, eller for salg af min bolig, kan vi også kalde det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>