Den flotteste sølvring

For omtrent 17 år siden måtte jeg min eksmand for første gang. Straks da jeg så ham, vidste jeg, at han var noget helt specielt. Der gik ikke lang tid før, at vi begyndte at ses, hvilket endte ud i, at vi til sidst gik hen og blev kærester. Dette var vi hele tre år før han en dag pludselig sad på knæ foran mig, hvilket i særdeleshed kom som et chok for mig, specielt da han i sin hånd havde den smukkeste sølvring, jeg nogensinde havde set. Da jeg var kommet til mig selv fik jeg dog fremstammet et ’’ja’’. Ingen af os kunne på daværende tidspunkt tro, at vi rent faktisk skulle giftes – det var for godt til at være sandt.

Guldpriser Der gik ikke lang tid før, at vi fik stablet brylluppet på benene og vi blev endelig gift. Jeg bar altid rundt på både med vielsesring og min forlovelsesring, da begge ringe betød ufattelig meget for mig. Dog var min forlovelsesring min favorit og jeg bar den altid i en kæde omkring min hals, da jeg ikke ville være adskilt fra den på noget tidspunkt overhovedet. Vi var gift i hele otte år før det begyndte at gå ned ad bakke i vores forhold, men da dette så også skete, så gik det stejlt nedad.

 

Ville af med den

Ved et tilfælde fandt jeg frem til, at min mand havde været mig utro adskillige gange med flere forskellige kvinder, hvilket ødelagde mig fuldstændig. Jeg gik faktisk hen og blev så rasende, at jeg straks fik kylet ham ud af huset. Dagen efter jeg havde fundet frem til dette opsøgte jeg straks et sted, hvor jeg kunne sælge min førhen elskede forlovelsesring. Da jeg så fandt frem til, at de sølvpriser, der var der, var ekstremt gode, så slog jeg straks til. Jo før jeg kom af med den jo bedre.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>