Den fedeste følelse i verden er at være populær i øjeblikket.

 

Med det mener jeg at det er en af de bedste følelser  at få et helt lokale til at grine af det man siger, selvfølgelig på  en god måde, altså grine med og ikke af. Men det er altså den bedste  følelse jeg kender, og når det nu engang sker føler jeg nærmest  at mit bryst bliver større som om jeg var på weight gainer. Det er jeg selvfølgelig ikke, og jeg er  faktisk ret spinkel men det ændrer ikke på at en sådan god følelse  kan få mig til at føe mig, både stærkere og større, klogere og  ikke mindst meget mere lækker. Den følelse får mig altså til at  føle som om at hele mit liv er på weight gainer, og at jeg vokser  i tilværelsen, og ganske enkelt bare bliver en federe person at være  omkring.

weight gainerDet kan man måske på mange måder også sige at jeg bliver,  for har jeg sådan et par gode historier at fortælle, kan jeg fortælle  dem igen, hvor de også er sjove, og det bygger jo ens selvtillid op  som var man på weight gainer. Det er nu engang den fedeste følelse  jeg kender, og det er som sagt at ens personlighed er på weight gainer.  Hvis du aldrig har haft denne følelse, vil jeg mene at det er på tide  at komme i gang, så du kan prøve at føle at du er på weight gainer.

For mig er det lige meget om du er ung eller gammel, svag eller stærk,  det vigtigste er bare at du prøver denne følelse og ser hvor meget  den kan give dig i din hverdag, for den kan virkeligt give ret meget,  og du kan ende med at føle dig konstant populær, og altså som om  at du er på weight gainer konstant. Tro mig det er både godt til dit  privatliv men helt klar også i det sociale og du vil sikkert også  opleve at det går som om at dit arbejde og din karriere også er på  weight gainer.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>