Bliv uddannet i online markedsføring – med din virksomhed in mente

Som ansvarlig for online markedsføring i en større dansk virksomhed har det været småt med muligheder for at blive dygtigere til ens arbejde. Men det har ændret sig og der findes anno 2014 flere spændende kurser og uddannelse i det private erhvervsliv, der hjælper med at fintune danske virksomheders online markedsføring.

Et eksempel på dette er OmUDD.dk-uddannelsen fra Bigum & Co, hvor du over et helt år bliver undervist af eksperter som Morten Münster og Thomas Bigum i alle aspekter af online markedsføring.

Den fradragsberettigede uddannelsen henvender sig til den moderne virksomhed, der vil investere i at få en dygtigere medarbejder hjem, end de sendte afsted – en medarbejder, der kan være med til at åbne døren for succes online med de sociale medier, PPC-annoncering og søgemaskineoptimering.

Der findes ingen offentlige uddannelser inden for online markedsføring i Danmark, da der stadig er tale om et ret smalt felt – og endda et felt, hvor udviklingen går så hurtigt, at det kan være svært at lave en uddannelsen uden den er uddateret fra næste semester af.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>