Bestil din vinduespudser Haslev på nettet

Jeg har et firma, som pudser vinduer, men jeg har også en konkurrent hvis firma navn er vinduespudser Haslev. Da jeg i sin tid gik på skolen for vinduespudsere kom jeg til at møde Henrik, som blev min bedste ven. Vi skulle siden hen blive de største konkurrenter, da han startede firmaet vinduespudser Haslev. Jeg har aldrig helt tilgivet ham, for det var faktisk min idé at kalde mit firma for vinduespudser Haslev. Men så kom Henrik først, fordi jeg lige var ude at rejse et par år. Da jeg kom hjem, kørte hans firma på fuldskrue. Da vi gik på skole sammen, gik vi meget i byen og fandt smukke piger, hvis vinduer vi kunne pudse og kigge ind genne, når de gik i bad. Nogle gange blev de vildt sure, og skældte ud om, hvad vi dog var for et par vindueskiggere. Andre gange blev de også meget smigrede og inviterede os inden for. Så kunne vi pudse dem lidt, og sådan fik vi vores faste stamkunder, som altid skulle have pudset deres vinduer af os. Vi havde en dejlig studietid, og vi boede også sammen på et tidspunkt. Vi boede i et drivhus, for vi havde bestemt intet imod, at folk kunne gå og lure på os.

Lær mere om vinduespudser Haslev online

Vi havde intet at skjule, hvilket da også blev mottoet for Henrik, da han senere oprettede firmaet vinduespudser Haslev. Han overtog sågar også alle stamkunderne, som hovedsageligt var modeller fra amerikanske film, som havde slået sig ned i Haslev. Jeg fandt ud af, at han havde stiftet firmaet, da han en dag var fræk nok til at ringe til mig og fortælle, at han havde lidt problemer med at nå ud til alle stamkunderne. Stamkunder, sagde jeg. Dem fra vores studietid? Han svarede ja, og sådan opdagede jeg vinduespudser Haslev.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>