Argan olie det nye brændstof

Der har i de seneste par år virkelig været meget snak om, hvad verden dog skal gøre, når vores naturlige ressourcer for fossile brændstoffer slipper op. Det lader ikke rigtig til, at der er nogen, der har et svar. Men her den anden dag, kom det frem i medierne, at man faktisk kan få lige så meget brænd værdi ud af diverse planteolier, som man kan få ud af fossile olier. Det slog mig, at Argan olie ville blive det helt nye hit. Men også noget som rapsolie og kokosolie.argan oil Jeg blev virkelig glad over denne opdagelse, for det ville virkelig få gode konsekvenser for verden. De store multinationale selskaber ville pludselig gå neden om og hjem, og de ville ikke længere kunne leve det ufattelige vilde og dyre liv, som de havde levet de sidste mange år. Penges værdi vil falde sammen som et korthus. Jeg glæder mig til den dag det sker.

 

Argan olie til mange ting

Forestil dig hvilken verden det vil være, hvis det pludselig kun var Argan olie, man brugte til alle mulige ting. Det er et ønske scenario, men måske kunne det rent faktisk godt lade sig gøre. En dag ude i fremtiden, som hele tiden nærmer sig hurtigere og hurtigere. Jeg håber, at jeg en gang i fremtiden vil opleve, at alle biler, fly og både ikke bruger olie fra jorden, men bruger Argan olie til at få energi af. Jeg håber, at vi i fremtiden vil tænke meget mere på miljøet og at vi ikke kan og må forurene så meget, som vi har gjort de sidste mange år. Nu er vi klogere og nu er tiden komme til, at vi skal gøre det rigtige. Alt for mange år har vi ikke brugt nok Argan olie eller andre planteolier, men det skal der laves om på i fremtiden.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>