Anonym alkoholiker behandling

Du kan lige nu starte i total anonym alkoholiker behandling, og jeg ved at du har lyst til det. Det har jeg nemlig hørt dine venner sige, og det er altså også derfor, at det ikke helt er anonymt længere. Der vil dog ikke være flere end os der ved det, og det er faktisk kun en af dine venner jeg har snakket med, og han siger, at de kun er to der kender til dit problem. Det er altså også derfor, at jeg helt klart syntes, at du skal begynde at overveje, om du rent faktisk ikke også har brug for denne alkoholiker behandling. misbrug alkohol4Du er jo nødt til at vide, at dine venner der har meldt dig til anonym alkoholiker behandling har valgt at være anonyme. Derfor kan jeg af gode grunde heller ikke sidde her og fortælle dig hvem det er. Jeg er dog sikker på, at du vil få super meget ud af at bruge dem, og jeg syntes sådan set bare, at du skal overveje, at komme i gang med dette, og det vil altså også være det rette at gøre for os alle sammen.

I gang med alkoholiker behandling

Det er jo derfor, at du virkeligt skal vælge at komme i gang med alkoholiker behandling. Jeg er helt klart overbevidst om, at du ikke kommer til at fortryde det, og stort set alt hvad der siger mig noget, siger også, at det vil være godt og ikke mindst nødvendigt for dig med alkoholiker behandling. Det nytter altså derfor heller ikke at støtte og kæmpe imod, og det eneste du kan gøre, er sådan set bare at prøve denne alkoholiker behandling, og så se hvad der ender med at ske. Det kan jo virkeligt kun gå for langsomt, og på et eller andet tidpunkt vil det jo faktisk også være for sent.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>