Anderledes solvarmeanlæg

Jeg er i gang med at sætte noget solvarme, og jeg har tænkt mig at det skal være i et bestemt mønster, se eksempel. Problemer sådan set bare, at jeg endnu ikke har bestemt mig for hvilket design jeg skal have til mit solvarme. Det er lidt træls, og det betyder sådan set bare, at jeg ikke kan komme i gang med at sætte mit solvarme. Det er altså lidt træls, og der er jo slet ingen tvivl om, at når det først er gået op for os, hvad der rent faktisk skal til, at der så heller ikke er så meget mere at snakke om. Det er dog alt sammen meget sjovt at tænke på, og der er jo virkeligt ingen tvivl om, at når du først har fundet ud af, hvad der rent faktisk skal til, for at du igen har styr på solvarme, at det så også nok skal ende med at komme til at gå.

Ingen problemer med solvarme

Der er altså slet ikke nogle problemer med solvarme, og som sagt så er jeg altså heller ikke et eneste sekund i tvivl om, at når alt kommer til alt, at det så virkeligt alt sammen nok skal ende med at gå. Det er altså virkeligt sjovt, og jeg er som sagt slet ikke i tvivl om, at du med solvarme helt klart nok skal spare en masse penge. Det er altså derfor bare op til dig at gøre det samme som mig. Du skal godt nok ikke lave det samme design som jeg er ved at lave det gider jeg i hvert fald ikke at have. Der er jo ingen tvivl om, at det ville jeg være træt af, og det ville måske også komme til at gå ud over dit solvarme. Der er ingen tvivl om, at mit solvarme er specielt fremstillet til mit tag, og derfor kan du ikke gøre det.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>